hvis uheldet er ude…

Forsikringsskader

Scooterland samarbejder med en lang række af landets forsikrings- og taksatorselskaber

KONTAKT OS INDEN…

Det forsikringsskadet køretøj kan indbringes til værkstedet – så vil vi vejlede jer på bedste vis.

  Reperation af forsikringsskader

  Vi kan taksere ALLE scootermærker og herunder kan du læse hvad du skal være opmærksom på, hvis du er skadeslidte og hvilke informationer vi skal bruge for at kunne hjælpe dig:

  Scooterland skal kontaktes inden skaden indbringes til værkstedet – ring da til butikken på 9818 9964, tryk “1” – der kan være situationer, hvor der fx skal medbringes registreringsattest o.lign.

  Medbring mail/brev fra modpartens forsikringsselskab, hvor følgende informationer skal fremgå:

  • Skades- eller policenummer
  • Nummerplade på skadeslidte (scooter) og forsikringstager (fx bil)
  • Skadesdato

  Når scooteren indbringes til værkstedet (efter aftale med butikken), går vi skaden igennem sammen og taler om hvor scooteren har skaderne samt udveksler kontaktinformationer

  Al kontakt fra dette punkt vil som udgang punkt ske mellem forsikrings-/taksatorselskab og skadelidte, med mindre skaderne på scooteren skal udbedres, da vil Scooterland have kontakten til skadelidte.

  Skader på materiel som fx hjelm, telefon, tøj, jakke, bukser o.lign. skal meldes til eget forsikringsselskab og takseres ikke sammen med scooteren.

  Selvom Scooterland har samarbejde med forsikrings- og taksator-selskaberne forpligter dette IKKE til at Scooterland skal tage en skade ind, hvis der er omstændigheder, som gør at vi ikke har mulighed for dette. Netop derfor er det VIGTIGT at butikken kontaktes INDEN scooteren indbringes.

  OBS! Hvis scooteren ikke skal laves – den bliver erklæret totalskadet – vil der være et opgørelsesgebyr på 1 time (500kr.). Og dette betales IKKE af forsikringsselskabet!

  Bemærk! Scooterland kan under ingen omstændigheder drages til ansvar for takseringen og/eller scooterens (til)stand..