Scooterværksted med montering, service og reparation af scooter

Scooterværksted – Scooterland i Aalborg

Reparationer af scootere, kabinescootere og el-køretøjer på moderne værksted

Bookning ring: 98 18 99 64

Åbningstider i værkstedet

Mandag til torsdag: 09.00 – 16.30
Fredag: 09.00 – 13.30
Weekend & helligdage: Lukket

Middagslukket fra 12.00 til 12.30

OBS! Værkstedstelefonen er KUN til bookning af tider eller korte henvendelser vedr. ens scooter, der er på værkstedet.

Har du tekniske eller værkstedsrelaterede spørgsmål til reservedel du har købt i butikken eller på webshoppen bedes disse henvendes til butikken.

ScooterVærkstedet på K. Christensensvej

På værkstedet hos Scooterland, et moderne værksted med alt i udstyr, bliver du betjent af personale med stor ekspertise og mange års erfaring. Vi står altid klar til at yde hurtig og kompetent assistance. Vores ekspertise spænder vidt, så uanset hvilket problem du har med din scooter, står vi klar til at hjælpe og yde hurtig og kompetent assistance.

Vores værksted er et moderne scooter og cykelværksted med 4 lifte, et rullefelt og alt i teknisk udstyr.

Ved forsikringsskader bedes Scooterland kontaktes inden skaden bringes til værkstedet – læs her hvilke informationer der skal medbringes.

Vores store erfaring gælder inden for reparation af alle typer af scootere og alle mærker. Hos Scooterland er vi Certificeret E-Force forhandler, service center, samt skadescenter. 

Vores service starter, når du køber din scooter hos Scooterland Aalborg. Vi sørger for klargøring og montering, så scooteren er køreklar, når den kommer ud fra butikken.

Periodiske serviceeftersyn forlænger levetiden på din scooter, og er en sikkerhed for, at scooteren altid opfylder de lovmæssige forskrifter. Samtidig er det betryggende, at køre på en scooter, der virker perfekt. Så kan du nyde dine ture på scooteren, i stedet for at småting giver anledning til irritation.

Når uheldet er ude eller når slitage på scooterens dele kræver vedligeholdelse, så står vi klar i værkstedet med faglig kompetent betjening, der sørger for, at din scooter er i fuld funktionsmæssig stand.

Scooterland Aalborg tilbyder kunder i Aalborg og Nørresundby, at hente og bringe scooteren til timepris. Tilbuddet gælder for postnumrene 9000, 9200, 9210, 9220 og 9400.

Værkstedspriser