KVALITET & SERVICE

Scooter- og kabinescooter forhandler i Aalborg

Danmarks største importør af kabinescootere

Scooterland – din lokale scooter og kabinescooter forhandler

Vores store udstilling, butik og værksted ligger på K. Christensensvej 5, 9200 Aalborg SV.

Udstillingen er fyldt med de nyeste 30km/t og 45km/t scootere fra mærkerne MotoCR, Kymco, SYM og Peugoet. Samt et kæmpe udvalg af el-køretøjer alle sammen fra vores brand E-Force, hvorfra der både findes kabinescootere, 2-hjulede el-scootere og mobility scootere.

Kom ind og se vores store udvalg af scootere, el-køretøjer, kabinescootere, reservedele, udstyr og tilbehør, og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Vi lægger vægt på kvalitets køretøjer og god service. Det fagligt kompetente personale står klar til at hjælpe med både stort og småt.

Hos Scooterland er vi specialiseret i det vi sælger! Derfor får du en grundig præsentation af de forskellige scootere og el-køretøjer for vi ved alt om netop vores mærker. Du kan også få hjælp til at finde netop den reservedel du mangler – vi har et kæmpe reservedelslager med reservedele til mange forskellige scootere. Denne ekspertise sikrer, at du får netop den hjælp som du har mest behov for. 

Ny scooter fra Scooterland – så er du godt kørende…

Alle nye køretøjer er køreklare, når de forlader Scooterland, så de er klar til at køre på nye eventyr med en ny ejer. I butikken sørger vi for indregistrering og opretning af lovpligtig forsikring. Personalet på værkstedet klargør scooteren og monterer eventuelt ønsket ekstra udstyr. Sammen med dit nye køretøj får du en grundig vejledning i køretøjets egenskaber samt en vejledning i vedligeholdelse og eftersyns intervaller, dette sikrer at du er klædt godt på til gode oplevelser og at dit køretøj holder i mange mange år.

Hos Scooterland er vi med vores kunder hele vejen fra køb til levering og selvfølgeligt også efter købet, hvor vi altid er behjælpelig med at svare på spørgsmål eller løse problemer.

Så vil du have den komplette oplevelse med dit nye køretøj er Scooterland det helt rigtige sted at handle… 

ÅBNINGSTIDER I BUTIKKEN

Mandag til fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 09.00 – 15.00
Søndag & helligdage: Lukket